آب اکسیژنه
آمونیاک
اسید سولفوکرومیک
اسید سیتریک
تومان82.000
نام محصول: جوهر لیمو یا اسید سیتریک (Citric Acid)
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی
فرمول شیمیایی اسید سیتریک: C6H8O7
گرید: خوراکی و صنعتی
جوهر لیمو یا اسید سیتریک چیست؟
شاید تا کنون نام جوهر لیمو را شنیده باشید. اما جوهر لیمو چیست؟ جوهر لیمو یا همان سیتریک اسید کاربردهای فراوانی در صنعتی غذایی و داروسازی و دیگر صنایع دارد. سیتریک اسید، اسیدی ضعیف و از مهم ترین اسید های آلی است که در مرکبات وجود دارد. از جوهر لیمو به عنوان واسطه در سیکل سیتریک اسید (چرخه کربس) یاد می کنند، که این چرخه در متابولیسم موجودات هوازی وجود دارد.
مشخصات فنی
این ماده دارای سه گروه COOH است که می تواند با سه مولکول باز واکنش دهد که معمولا به شکل بی آب یا مونوهیدرات (با یک مولکول آب) است. فرم مونوهیدرات وقتی در دمای 78 درجه سانتی گراد گرم شود به سیتریک اسید بی آب تبدیل می شود و زمانی که تا دمای بالاتر از 175 درجه سانتی گراد گرم شود، با از دست دادن دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود. اسیدسیتریک (Citric Acid) مجتمع های سیترات را با کاتیون های فلزی تشکیل می دهد.
ان امیل الکل
تگزاپون صدفی
تومان40.000
نام محصول: تگزاپون صدفی
بسته بندی: 160 کیلوگرمی
مشخصات تگزاپون صدفی
تگزاپون صدفی جزء مواد فعال سطحی آنیونی هستند که در شوینده ها کاربرد فراوانی دارند. تگزاپون صدفی موجب کاهش کشش سطحی آب شده و به شکل عامل پراکنده فعالیت می کند. تگزاپون صدفی باعث می شود ذرات صدفی به خوبی پخش و یکنواخت شوند که شکل و اندازه ذرات صدفی در پایداری آن تاثیرگذار است. تگزاپون صدفی دارای مقدار کمی نمک است و هنگام رقیق شدن با آب در غلظت های معمولی ویسکوزیته پایینی از خود نشان می دهد. افزودن سدیم کلراید و آلکانول آمید به آن باعث تنظیم شدن ویسکوزیته این ماده می شود.
تگزاپن صدفی را با نام های دیگری نظیر سدیم لوریل اتر سولفات صدفی، تگزاپون صدفی، خمیر صدفی، سدیم لارت سولفات صدفی می شناسند. از ویژگی های تگزاپون صدفی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
پایدار در برابر آب های سخت و گستره وسیعی از pH
-
قابلیت اختلاط با سورفکتانت های غیر یونی، آنیونی و آمفوتریک
-
خاصیت صدفی کنندگی و نرم کنندگی: گلیکول استئارات برای پوست های خشک مفید است. در مرطوب کننده ها و نرم کننده ها کاربرد دارد و دارای بافتی غلیظ و چرب نیز می باشد.
-
تغلیظ کننده: اتیلن گلیکول مونو استئارات و گلیکول دی استئارات موجب افزایش غلظت محلول می شوند و آن را ویسکوز می کنند.
-
محلول در آب
-
تثبیت کننده امولوسیون: ماده مور نظر دارای یک سر آب دوست و یک سر چربی دوست است که ذرات چربی را در آب نگه می دارد و از پخش شدن آن ها جلوگیری می کند، همچنین باعث افزایش ماندگاری محصولات می شود.
-
سازگاری شیمیایی
جرم مولکولی |
۲۸۸.۳۸ گرم بر مول |
دانسیته |
1.05 گرم بر سانتی متر مکعب |
حالت فیزیکی |
مایع |
شکل ظاهری |
خمیر سفید رنگ و نیمه شفاف |
بو |
ملایم |
آنیون های دیگر |
سدیم لورات سولفات، سولفات میرت سدیم |
هیپوکلریت سدیم آب ژاول
تومان6.000