اخبار

درگاه صدور مجوز ها

درگاه ملی مجوزهای کشور، در آدرس اینترنتی g4b.ir، فعالیت می کند. کارکرد این سامانه، سهولت و شفاف سازی در زمینه صدور مجوز کسب و کار می باشد. برای صدور مجوز در این سامانه می بایست بخش، شاخه، زیر شاخه و کسب و کار مورد نظر را انتخاب نمود. پس از طی مراحل فوق می توان در حساب کاربری، استعلام درخواست را ملاحظه نمود.
یکی از فاکتور های مهم راه اندازی کارگاه های بزرگ یا کوچک خانگی محصولات پرسود شیمایی وموفقیت دراین مسیر کسب مجوز های لازمه میباشد خوشبختانه جهت حمایت ورفع موانع تولید صدور مجوزها راحت شده و ودیگر کارهای اداری وهزینه های اضافی لازم نیست، درست است که بسیاری از دوستان ابتدای کار دنبال مجوز های نمیروند و موکول میکنند به زمانی که چرخ کارگاه کامل بچرخد و درآمد خوبی برسد بعد اقدام کنند اما از طرف تیم شرکت رهنما به شما پیشنهاد میشود چه اوایل کار چه اواسط کار… حتما به دریافت مجوز ها اقدام کنید چون مجوزها روح کسب کار شماست! وعلاوه برآن میتوانید با دردست داشتن مجوزها از تمامی خدمات و حمایت های دولتی و نهاد های کارآفرینی وتسهیلات بانکی بهره مند شوید.
در شرایط اقتصادی کنونی و افزایش اهمیت تولید، بسیاری از افراد، به دنبال راهی برای راه اندازی کسب و کار مستقل برای خویش می باشند. زیرا با کارآفرینی، نه تنها رفاه بیشتری در انتظارشان خواهد بود، بلکه با افزایش اشتغال زایی از آمار بیکاران نیز کاسته خواهد شد. اما سوالی که برای این افراد مطرح می شود آن است که باید از چه طریقی، اقدام نموده و چگونه به هدف خود نائل آیند.
نکته اصلی در راه اندازی کسب و کار مستقل، دریافت مجوز مربوط به شغل و رشته مورد نظر می باشد. سامانه صدور جواز تاسيس تحت عنوان درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس اینترنتی g4b.ir، شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان صدور جواز تاسيس به راحتی بتوانند، با شرایط، مدارک، هزینه و دیگر موارد لازم برای صدور جواز تاسيس کسب و کار خود بر آیند. بنابراین برای افراد جویای مجوز کسب و کار، لازم است با این سامانه و طریقه درخواست جواز و استعلام آن را بدانند.
در همین راستا در این مقاله به شرح و معرفی درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir پرداخته و سپس نحوه ورود به سایت، نحوه درخواست مجوز کسب و کار و استعلام آن را در سامانه صدور جواز تاسيس بیان خواهیم نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه مذکور در این مقاله با ما، همراه باشید.
معرفی درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir
بر اساس ماده 7 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب سال 1386، به منظور تسهیل در سرمایه گذاری در ایران، مراجع صدور مجوزهای کسب و کار، موظف می باشند، شرایط و فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار را ساده نموده تا متقاضیان بتوانند، با ارائه مدارک مصرح و در کوتاه ترین زمان، مجوز مورد نظر خود را دریافت نمایند. 
در همین راستا درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir به تازگی، تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌ وکار» راه اندازی شده است. این سامانه، بستری اینترنتی می باشد که برای تمامی کسب و کارهای موجود در کشور، زمان صدور، مدت زمان اعتبار مجوز، هزینه لازم برای دریافت مجوز، مدارک، شرایط، مجوزهای پیش نیاز و استعلامات لازم را تعیین نموده است.
لازم به ذکر است که هم اکنون، سامانه ملی مجوزهای کشور تنها مرجعی می باشد که می توان، اطلاعات و آگاهی لازم را در موارد فوق کسب نمود. این سامانه، با شفاف سازی مسیر دریافت مجوز تمامی کسب و کارها، در جهت تسهیل  صدور جواز تاسيس بر آمده است. البته در کنار این سامانه، سامانه های فرعی دیگری همچون سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir، به وظیفه صدور مجوز، در زمینه های خاص، مشغول می باشند.
اینگونه، هر شهروندی که قصد راه اندازی کسب و کار مستقل را دارد می تواند، به راحتی با ورود به این سایت، با شرایط و مدارک لازم برای  صدور جواز تاسيس کسب و کار خود آشنا شده و از طریق همین سامانه، به مرجع مورد نظر، هدایت شود.
لازم به ذکر است، سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، با هدف صدور مجوز، برای کسب و کارهای مجازی و پیگیری شکایت از این کسب و کارها، راه اندازی شده است.
درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، بستری اینترنتی، تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌ وکار» در مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی است که برای همه کسب وکارهای موجود در کشور، شرایط، مدارک، مجوزهای پیش‌ نیاز، هزینه و زمان صدور مجوز را به صورت کاملا شفاف و قابل فهم، ارائه می نماید.
به طور کلی کارکردهای این سامانه، شامل شفاف سازی شرایط و مدارک لازم برای دریافت مجوز، معرفی مرجع اصلی صادر کننده مجوز، ثبت نام متقاضیان و هدایت هر یک به مرجع صدور مورد نظر، پشتیبانی و پیگیری صدور مجوز و پیگیری قضایی در صورت عدم صدور می باشد. همچنین لازم به ذکر است، صفحه نخست سامانه صدور جواز تاسيس، دارای سه بخش خدمات، کشاورزی و صنعت و معدن می باشد.
ورود به سایت درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir
در قسمت قبل، درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir را معرفی کردیم و گفتیم که این سامانه، در زمینه کسب مجوز های مختلف کسب و کارهای خانگی و مشاغل صنفی، نظیر جواز طلافروشی، فعالیت دارد. از آنجا که، تمامی افرادی که قصد کسب مجوز، در زمینه فعالیت مورد نظر خود را دارند، باید با ورود به سامانه، به آدرس g4b.ir اقدام به احراز هویت در این درگاه نمایند. از این رو، در این قسمت، قصد داریم، نحوه ورود به سامانه را به صورت تصویری آموزش دهیم.
برای ورود به سایت درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، روی گزینه ورود به حساب کاربری کلیک نمایید.
 

در این بخش حسب مورد روی گزینه ورود افراد حقوقی و یا حقیقی کلیک نماید.
ورود به سایت g4b.ir
پس از این مرحله، برای احراز هویت وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند خواهید شد. که می بایست، به نحوی که در بخش قبل گفته شد احراز هویت نمایید. پنجره ملی خدمات دولت هوشمند my.gov.ir، برای دسترسی به خدمات دولتی از طریق یک سیستم واحد، راه اندازی شده است. ورود به سایت از دو طریق اپلیکیشن دولت همراه و اسکن بارکد و همچنین، از طریق شماره تلفن همراه و وارد کردن کد یک بار مصرف، انجام می پذیرد.
نحوه ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir
در قسمت های قبل، درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir را معرفی کردیم و گفتیم که این سامانه، جهت ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه کسب و کار و دریافت مجوز، راه اندازی شده است. همچنین، در خصوص نحوه ورود به سامانه و سایت این درگاه، توضیح دادیم. پس از توضیح موارد ذکر شده، در این قسمت، قصد داریم، نحوه ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir را بگوییم که مطابق مراحل زیر می باشد:
سامانه پاتمک، به آدرس patmak.mrud.ir، از طرف وزارت راه و شهرسازی، برای پرداخت الکترونیکی تعرفه های مهندسان، کاردانان و معماران تجربی، طراحی شده و نحوه ورود و ثبت نام در این سایت، با کد ملی و شماره همراه مرتبط با آن، ممکن می باشد.
برای ثبت نام یا احراز هویت در درگاه ملی مجوزهای کشور، پس از ورود به سایت، روی گزینه ورود افراد حقوقی و یا حقیقی، کلیک نمایید تا وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند شوید.
درگاه ملی مجوزهای کشور سام
برای دریافت مجوز دفتر پیشخوان دولت، می بایست، شرایط تاسیس، شامل تابعیت ایرانی، اجاره یا مالکیت دفتر و تجهیزات فنی و اداری مناسب را دارا بود.
پس از ورود به سایت، پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir، بخش تلفن همراه و کد امنیتی را تکمیل نموده و روی ارسال کد فعال سازی، کلیک نمایید.
ورود به سایت g4b.ir
سپس می بایست، طبق تصویر زیر کد دریافتی در تلفن همراه را در بخش مربوطه، وارد نمایید.
ورود به سامانه ملی مجوزهای کشور سام
سپس نوبت به احراز هویت می رسد. در صفحه پیش رو کد ملی و تاریخ تولد خود را وارد نموده و روی گزینه ثبت اطلاعات کلیک نمایید.
ثبت نام در درگاه ملی مجوزهای کشور سام
پس از احراز هویت، به صفحه درخواست جواز صدور، هدایت خواهید شد. در این بخش، می بایست روی گزینه درخواست صدور مجوز، کلیک نمایید. برای دریافت اطلاعات، در مورد سامانه جامع تجارت ایران، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
نحوه درخواست مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir
در بخش قبل درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir را معرفی نمودیم. همانطور که گفته شد، این سامانه، زیر نظر دبیرخانه «هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌ وکار» و در جهت شفاف سازی در زمینه اخذ مجوز کسب و کار مورد نظر راه اندازی شده است. در این بخش نحوه درخواست مجوز کسب و کار در این سامانه را بررسی خواهیم نمود.
برای درخواست مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کشور می بایست، پس از ورود به سایت به آدرس اینترنتی g4b.ir باید، نام کسب و کار را در قسمت سرچ وارد نموده و جستجو نمایید. ما در این مقاله نحوه دریافت مجوز کسب و کار آموزشگاه فنی و حرفه ای را بررسی خواهیم نمود. برای این امر ابتدا روی گزینه خدمات، کلیک نمایید.
ورود به سایت صدور جواز تاسيس
در بخش بعدی می بایست، شاخه آموزش، مشاوره و تحقیقات را انتخاب نمایید.
سایت صدور جواز تاسيس
پس از انتخاب شاخه، نوبت به زیر شاخه می رسد. زیر شاخه کسب و کار آموزشگاه فنی و حرفه ای آموزش های رسمی و کاربردی می باشد که میبایست، روی آن کلیک نمایید.
ورود به سامانه صدور جواز تاسيس
سپس نوبت به انتخاب کسب و کار از زیر شاخه مورد نظر می رسد. از آنجا که در این بخش، نحوه درخواست مجوز کسب و کار آموزشگاه فنی و حرفه ای آموزش داده می شود، می بایست، روی این گزینه کلیک نمود.
سامانه صدور جواز تاسيس g4b.ir
پس از کلیک روی کسب و کار مورد نظر بخش زیر نمایش داده خواهد شد که شامل سه بخش مشاهده جزئیات، صدور مجوز و اعلام مغایرت می باشد. با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات می توانید تمامی اطلاعات لازم برای دریافت مجوز از جمله، زمان صدور، مدت زمان اعتبار مجوز، شرایط، مدارک هزینه، پیش مجوز و استعامات لازم برای دریافت مجوز را مشاهده نمایید.
ورود به سایت صدور جواز تاسيس
پس از ورود به سایت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir بخش تلفن همراه و کد امنیتی را تکمیل نموده و روی ارسال کد فعال سازی، کلیک نمایید.
سایت صدور جواز تاسيس
سپس می بایست، طبق تصویر زیر کد دریافتی در تلفن همراه را در بخش مربوطه، وارد نمایید.
ورود به سامانه صدور جواز تاسيس
سپس نوبت به احراز هویت می رسد. در صفحه پیش رو کد ملی و تاریخ تولد خود را وارد نموده و روی گزینه ثبت اطلاعات کلیک نمایید.
سامانه صدور جواز تاسيس g4b.ir
پس از احراز هویت به صفحه درخواست جواز صدور هدایت خواهید شد. در این بخش می بایست روی گزینه درخواست صدور مجوز کلیک نمایید.
ورود به سایت صدور جواز تاسيس
با کلیک روی گزینه، درخواست صدور مجوز به سامانه مربوط به دریافت مجوز کسب و کار مورد نظر هدایت خواهید شد که لازم است در آن اطلاعات لازم را وارد نموده و اقدامات لازم را برای دریافت مجوز کسب و کار اعمال نمایید.
استعلام مجوز کسب و کار از درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir
در بخش های قبل، بیان نمودیم که درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir چیست و زیر نظر چه نهادی راه اندازی شده و فعالیت می نماید و در ادامه نحوه درخواست مجوز کسب و کار در این سامانه را بررسی نمودیم. در این بخش نحوه استعلام مجوز کسب و کار از سامانه صدور جواز تاسيس را آموزش خواهیم داد.
برای استعلام مجوز کسب و کار از درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، پس از ورود به سامانه، روی گزینه ورود به حساب کاربری کلیک نمایید.
ورود به سایت صدور جواز تاسيس
در این بخش حسب مورد روی گزینه ورود افراد حقوقی و یا حقیقی کلیک نماید.
در این بخش، برای احراز هویت وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند خواهید شد. که می بایست، به نحوی که در بخش قبل گفته شد احراز هویت نمایید.
سایت صدور جواز تاسيس
پس از احراز هویت به صفحه نخست باز خواهید گشت. اما به جایی گزینه ورود به حساب کاربری نام خود را ملاحظه خواهید نمود. با کلیک روی نام خود وارد حساب کاربری خود خواهید شد.
ورود به سامانه صدور جواز تاسيس
در حساب کاربری می توانید لیست تمامی مجوز های درخواست شده را ملاحظه نمایید. با کلیک روی هر یک به صفحه استعلام آن جواز هدایت خواهید شد.
سایت صدور جواز تاسيس
در این بخش، کد پیگیری درخواست و وضعیت مجوز درخواستی را ملاحظه خواهید نمود. و در صورت تمایل می توانید روی گزینه لینک مجوز درخواستی در مرجع صدور مجوز کلیک نموده تا سامانه اخذ مجوز هدایت شوید. 
ورود به سامانه صدور جواز تاسيس
برای دریافت مجوز عطاری، لازم است به درگاه ملی مجوزهای کشور، وارد شده و روی گزینه صدور پروانه های صنفی کلیک نمود. گذراندن دوره آموزشی احكام تجارت و كسب و كار، دریافت کارت بهداشت و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، از شرایط نحوه دریافت مجوز عطاری بوده و زمان صدور مجوز نیز پانزده روز از تکمیل مدارک و مدت اعتبار آن، یک ساله یا پنج ساله می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.
امکانات درگاه ملی مجوزهای کشور سام g4b.ir
در قسمت های قبل، به معرفی سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور سام g4b.ir پرداختیم و گفتیم که این سایت، همانند سایت تمدید پروانه کسب، دارای امکاناتی است که با ورود به سایت سامانه، به آدرس g4b.ir، در دسترس متقاضیان خواهد بود. لذا، در این قسمت، قصد داریم، به معرفی امکانات سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور سام g4b.ir بپردازیم که عبارتند از:
ثبت و درخواست مجوز کسب و کار: این قسمت از امکانات درگاه ملی مجوزهای کشور سام g4b.ir، جهت درخواست مجوز می باشد. برای بهره مندی از آن، متقاضی باید، ابتدا، اقدام به ثبت نام در سایت سامانه نماید که نحوه ثبت نام و درخواست مجوز، در قسمت های قبلی مقاله، به طور کامل، توضیح داده شد.
برای دریافت مجوز تاسیس کارگاه محصولات شیمیایی می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، مراجعه کرده و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس و مدارک لازم، اقدام به دریافت مجوز نمود.
پیگیری مجوز درخواست شده: این قسمت از امکانات سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور، مربوط به پیگیری مجوز درخواست شده، از طریق سامانه است. برای دسترسی به این امکان باید، نام کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام در سامانه، به شما پیامک شده را همراه داشته باشید. همچنین، جهت پیگیری، داشتن کد رهگیری زمان ثبت درخواست مجوز، ضروری می باشد.
مصوبات هیئت مقررات زدایی: در این بخش از امکانات درگاه ملی مجوزهای کشور، تمامی مصوبات مربوط به هیئت مقررات زدایی، وجود دارد و متقاضیان می توانند، با ورود به سایت سامانه، بدون نیاز به ثبت نام در آن، به این مصوبات، دسترسی یابند.
سوالات متداول: بخش سوالات متداول، از جمله امکانات درگاه ملی مجوزهای کشور است که بدون نیاز به ثبت نام و صرف ورود به سایت سامانه، در دسترس متقاضیان خواهد بود و در آن بخش، می توانند، پاسخ به برخی سوالات متداول، در خصوص این سامانه را مشاهده کنند.
متقاضیانی که قصد تمدید پروانه کسب خود را دارند، می توانند، جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله ای که در قسمت در ادامه بخوانید، لینک داده شده است را مطالعه نمایند تا با سامانه تمدید پروانه کسب، آشنا شوند.
دوستان کارآفرین شرکت رهنما هرگونه سوالی در مورد دریافت مجوز های تاسیس کارگاه محصولات پرسود شیمیایی دارید میتوانید انتهای همین صفحه سوال خود را مطرح فرمایید:
با تشکر از تیم شرکت رهنما و دکتر مهدی مصطفی زاده.
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *